Tulkoon joulu.

Normaali

On tää kumma talvi, ves vielkii + 2.1 ilma ol + 0.1 Ei tarvinnu kävellä pulikoimast kottii, yks saunamajuri käi tuomas jotakii keittiöö ja tarjos miulle kyyvi kottii, ku ol prismaa tulos ostoksille.

Miekii käväsi juures ym ostoksil, harvo saap 18€ nii paljo ruokaa, ettei meinant jaksaa kottii kantaa, tuota pientä matkaa.

Päiväkahvi jälkee kipastii sulho kans kuusostoksil Tokmannil 🙂

Ropsahuksii kuuluu ikkunaa :/OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisement

4 responses »

  1. Meilläki isäntä haki poikkeuksellisesti kuusen Tokmannilta. Se on tuola ulukokartanolla vesisangoos. Saa nähärä, pysyykö neulaset jouluhun asti.

  2. Myö ain sahataa tyvest pien kakkara pois, tulo uus imupinta, porataa keskelle runkoo pystysuoraa reikä, uppoo hyvijalla tappii. Muutama päivä juop vettä urakaviisii, sit tassaantuu. Myö haettii viimevuonkii kuus Tokmannilt, hyvi kesti, makso sen 25€ ku kuuskauppiaal maksas 50€.

  3. Täällä oma joulu jää laittelematta. Huomenissa on varsinainen muuttopäivä ja vielä jää selvitettävää sen jälkeenkin 😦 Muutto ajatuksena (se uus paikka siis) on ihana, mutta itse muuttaminen on yks karseimmista asioista, mitä tiedän. Kaiken kukkuraksi vetäsin pihalla täyslennon ja nyt on (oikea, tietty) käsi siteessä ja himskatin kipeä.
    Ystävä kutsui heille jouluksi, joten ei sentäs laatikoiden keskellä joulu mene.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s