Kahoha, aurinko näyttäänty.

Normaali

Kyl ol eile takkune päivä, ei ois huvittanu tehhä mittää. Kauppaa lähtöökii vejäti nii, et sit sai tuules ja tuiskus taivaltaa. Ei auttanu itku markkinoil, ruokatarvikkeita ol pakko hakkee, ku en halunu hernekeittoo alkaa sulattelemaa ja ukkokullalt ol maito lopus.

Kyl pittää sannoo et putous o todella huono ohjelma, ei ees väkisi saa naurahuksii tulemaa, yöks sanon mie. No Stadi vs. Lande pelast illa, pelkät ” poikii” ilmeet saap miu nauruhermot toimimaa.

Tänää kokkaili broilersuikaleita, jasminriisii ja waldorfisalaattii, en ollu enne moista tehnykkää. Päiväkahville runebergivohveleita, vaniljavaahtoo, bonne tropiiki sosetta, sanottava on et makiaa ol. samal keiti mustikkahilloo. Nyt jatkan huilaamista. Huomen taas ota itteeni niskast kii ja lopeta kaikemaalima herkkuje tekemise, syömise.

Advertisement

2 responses »

  1. Meilläki vähä aurinko pilikahti, mutta oli niin nopiasti ohimenevää, jotten keriinny pihalle. Keitin niin isoon satsin kaalivelliä, jotta jouruun jakamahan kahtehen kattilahan. 😀 Eherootin, jotta toisen puoliskan vois laittaa pakastimehen, mutta isäntä meinas, jotta kyllä tämä syöryksi tuloo. Niinku varmasti tulooki, en sitä epäälekkää.

  2. Tänää tehy ruua loppu syyvää huomen, sit vois pittää kaurapuuropäivä, ollu viimeaikoin aika tuhtii syömistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s