Viho viimei !

Normaali

Helpotusta helteisii, aamul viel näytti et tulo kuumapäivä, mut sit alko tuulemaa ja pilvisty. Mittari näyttää 21.2 ! Sadetta vissii yrittää järjestää, ku tuulla nujuvaa iha reippaast. Sama rauha ja entiset kujeet.

Torstain sopparil saunoos, ilma 28.4 vesi 25 ! Illal keitteli riisipuuroo, sitä sit perjantaiaamun aamupalal marjoi kera. Ruuaks kokkai broileri filesuikaleis kookoskanakeittoo.

Kolmes päiväs kypsy kolme tomaattii, päiväkahvil reissumiehe päälle kurku ja kanapalvi kera. On muuteksee aromikkaita tomaatteja.

Perjantain mittari kipus 29.6 en kehannu lähtee läkähtymmää. En männy lauantainkaa rantsuu 27.7 näytti mittari ja aurinko porot sinisel taivaal. lakanoitte vaihto ja kevyt siivous sai hie virtaamaa solkennaa. Kylmä suihku ja potslojo.

Iki-ihana nettiystävä Irmeli täytti eile 90 vuotta ❤

Ollaa oltu ystävii 17 vuotta, ens windows blogis, sit fasebookis. Hää o vaa nii ihana persoona, toivon et tää ystävyys saa kestää viel pitkää ❤

Kolme maissii kukkii, viimeistää huomen aukee kukat neljänteekii vartee. Tähkie kukkatupsuja ei viel näkyvis, tuski ehtiivä tulemaakaa.

Tunnelmavaloje virittely alko, ikkunaa ja kolmee muuta lyhtyy ei voi viel laittaa, ku kurrkuköynnökse o ees. Uus tuttavuus, Rainboun mozzarellapitsa, ohut pohja, todella hyvä, rapsakka pizza. Tähä asti paras ollu paksupohjane Rusticapizza.

Advertisement

2 responses »

  1. Täälä sataa – ja on lämmintä. Trooppista, hiostavaa. Hiki tuloo vaikka on vain paikoollansa. No, ei tätä loputtomihin kestä. Hetken päästä mä rutajan kylymyyrestä..

  2. Mie oota et alkas satamaa, viilenis lissää. Just nyt näyttää mittari 22.1 mie lähe uimaa, jospa vesi ois jo 19 sen vähempää se ei oo missää nimes.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s