Kierrätys kannattaa.

Normaali

Nää verhot ol ommellu mei keittiö ikkunaa joskus 40 vuotta sitte. Joskus sit oli muokannu ne äiti keittiö ikkunaa sopivaks. Torstain saunareissul poikkesi hakemas taas ommaa käyttöö, mut ei ikkunaa. Retroo meinikii. 

Perjantain sai tyytyy ommaa seuraa, ei tullu muita rantaremmilläisii seuraks, mis lie luuranneet.

Eilisaamun silmät aukes 7.19 mut pystyy kömmi vast 7.39 aamupala, kuulumissii / uutisii lukemine, lakanat pois petist, pyyhkeet naulakoist, pyykkikori kainaloo ja pyykkituvalle. Hyvä tuuri, kukkaa ei ollu varannu konetta, pyykki pyörimää ja ompeluhommii saumuril. Yhe verho kerkesi leikellä palasiks, toisestkii yhe nurka, enneku älysi et kuva ois kiva.

Pyykki kuivumaa, siivousoperaatio, peti petaus, Lidlist hakemaa halpaa kahvii ja leipää. Hella ääree, ruokailu, keittiö ikkunapesu, uuvet verhot ikkunaa, tabletit pöyvälle, mansikkverhot ja tabletit komeroo. Etteise lipastokkii sai uuve peittee. Mankelointihommii, pyykit sukkelaa komeroo, saunakassi kättee ja menoks. Makkari ikkunakkii ol tarkotus pestä, mut en kerenny.

Partuntii 6 henkilö voimi saunottii, uitii tyynes järves, auringo paistais. Oisi mie voinu vielkii jatkaa, mut ukkokullalle riitti jo. Saunakahvit juotuu, netis seikkailu jälkee, oti ja pesi sen makkari ikkuna. NYT mie ala huilaamaa, katoi avara luonno ja sen uuve etsiväsarja. Sithä mie jo jousikii iltapallaa tekemää. Joululahjaks saaduist hirvisäilykkeist ol viel yks jälel ja uus joulu painaa päälle. Tekasi siit piiraka, torttutaikinalevyjäkkii ol tähel, hirvisäilykettä ja juustoraastetta päälle. Parille palasell sinihomejuustoo ja juustoraasteta. Jovaa nälkäsille maistu, mut kaikkii ei ahneuksissaa syöty, jäi päiväkahville ja varmaa jääp myös iltapalallekii.

Tännää aion huilii, aion, iha oikeest, ruuaks teen pikamuussii ja lihapullii. Ehkä ruskeeta kastiketta, jos kehtaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisement

2 responses »

  1. Näi mie sen oli sieluni silmi nähny, enneku verhot äitilt hain. Ainakii o syksyset värit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s