Tämmöstä meininkii.

Normaali

Kyl maar o upeita ilmoja pijelly.

Eile kolme pariskunna voimi sopparil saunottii, uitii, vesi 22 !

Tännää kokkaili wellingtonipihvejä jauhelihast, juureksii paahoi uunis, muussasi, ihmetteli, kui voip palsternakka maistuu näi kitkerälle, tarkisti etiketi…pipajuurta! Kiesus miu kans. 

En ostais kattonu etikettii, ihmetteli vaa et ompas hoikkii palsternakkoi. Asia korjaantu sil, et laitoi vaa vähä piparjuurtaa muussauksee.

Klo 11.40 hypättii naapuri kans taksii, mäntii häne mökille käymää. Häne miel sinne tekköö, eikä yksi arvaa lähtee ja miehä jouva tueks ja turvaks. Käytii möki takan rintees syömäs mustikoi ja pulukoi. Käveltii pien lenkki, katsastamas lähirantoi, ku hää ei olt vuosii käyny niit kattomas. Kyl ol kuulemmaa pusikot kasvaneet, vallottanneet tillaa. Hikhä siin mehtäpolkui tallates tul, mökil mie mäni Immalajärvee uimaa, hää kattel rannalt miu uimista. Hää ol koton keittänt termospulloo kahvii, päällystetyt piirakat ja omenaviinerit pusseis. Terassil kahvit nautittii ja kyl maistukii hyvälle. Vähä hää tais reissus vässyykii, mut nyt vaa illa koton huilailoo ja huomisekkii päivä, jos silt tuntuu.

Sai hänelle hyvä miele ja samal itelleikii.

Eile aloti MasterChef Australia kattomise ja joha sitä pit kyynelehtiikii. Turhaa pelkäsi, ettei oo katottava, ku ei entiset tuomarit ennää jatka. Tykkäsin ja kovasti, ei tuu ongelmii kattoo seuraavat 60 jaksoo 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Advertisement

2 responses »

  1. Ja mä en saa ittiäni ulukoostettua, vaikka on näin hienot ilimat. En tierä, mikä on. Ei vain jaksa eikä huvita oikeen mikää.

  2. No voi siuta ystävä rakas, jaksuhaleja. Onha veriarvot kunnos? Mie taija vettää virtaa ihtehei noist toisist uimareist, soppari porukoist. Mut oo huoleta, kyl miekii iltasi huilaa, makkaa sohval kylelläi tai rötkötä selkänoijaa vaste.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s