Talvi vaiko kesä?

Normaali

Voi himskatti näit ilmoi. Eile vessattee ropinaa sai herätä. Ei huvittanu lähtee avantookaa. Tihkusattees lähi kaupas käymää, samal muovit keräyksee, pullot, tölkit palautuksee, pienoiset ostokset. Ei soinu ovikello, postiluukku kolat, kirjekuores ylläripaketti. Töllöantii liven tai levylt. Illal herneet likkoomaa.

Het aamust nous Lontoo sumu, hernerokka porisemmaa. Tuulla nujuvaa, pimmee karkotuksen valot kuuses pääl kokopäivä. Koht laita ikkunavalotkii palamaa. 3½ tuntii rokkaa ruplat kattilas, kinku potkaluu ja reilust kinku lihoja sekkaa, nii ol hyvvää et kepposest sai kaks lautasellista tuhonneeks. Pakasterasias vei pienet maistiaiset kothengetärystävällekii. Kipikapi avantoo, ou jes nautin vaik märkää ja kylmää olkii. Saunamajuri toi jottai tavaroita saunatuppaa, totes: terve, sie se vaa uskallat ilma saunaa käyvä uimas? Jos sie ensvuon sit tuut sauna aukiolles? Joo tuun jos tulloo kunno pakkaset! Olo sopiva vilpone, jos vaik hörppäis päiväkahvi. Lähtiskö käymää kaupas vai jättäskö huomisee?OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Advertisement

Yksi vastaus »

  1. Ei voi mitää, mutta kyllä vähitellen alakaa masentamahan nämä pimiät päivät. Onneksi ollahan jo menos kohti valoosampaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s