Mistä alkaisin…

Normaali

…kertomuksen tään! Ajomatka lentokentälle suju hyvi. Lento lähti ajallaa, 20 min etuajas oltii perillä. Hyvä myötätuuli. Lämmi tuulahus ja aurinko olliit vastas, ku konneest poistuttii. Näppäräst porukat pääs bussiloihi ja matka hotellille joutu sukkelaa. Huoneekii sai joutusaa, ku vaa muutama pariskunta tul sammaa hotellii. Huoneistoo, laukkuje purku, kaupalle sapuskaa ostamaa. Hetkone altaal köllöttelyy, ehtool raitille ramppaamaa. Sää heli koko loma aja, ekaviikol tiistain 111.30 ol 5 min sade ja tokal viikol torstain 13.30 ripsi pikkuse vettä, ei ees kastellu mittää. Yöl oli pien ukkoskuuro. Meit ol kaks parikuntaa, jotka oltii kaks viikkoo. Muute matkalaukut jyristel kivikäytäväl harvase päivä. Mahottoma mukavaa porukkaa, vanhoi ja nuorii. Suomalaisii, ruotsalaisii, norjalaisii, tanskalaisii, hyvi pärjättii elekielel, ku ei yhteistä kieltä ollu. No joittekii kans muutama sana englantii. Kotimatkalle ei meinattu päästä. Suomest ei päässy kone lähtemää teknise via vuoksi. Mei piti lähtee 13.20 ja olla hesas 17.20. Lähettii Haniast 19.40, hesas 23.20, koton 03.20. Het nukkumaa, päiväl issää kattomaa, sit pojille tuliaisii viemää. Tiistaist alkae mie töis 10-18. Eile avattii Sopupirti kesäkaus eli käytii saunomas ja uimas. Mittari näytti vee lämmöks 16, mut kyl se tais lähempän 13 olla. Kolme pientä lenkkii kuitekii uitii ja et ol IHANAA maata lauteil kuunnelle kiukaa kohinaa! AAAAHHH! Yks pariskunta ol lähös ku myö mentii ja ku myö oltii lähös, tul pariskunta tilalle. Nii et ei viel oo ruuhkaa saunal =D Nyt töihi ja vähä äkkiää, tai mie myöhästyn. Toivottavast ei oo kauheest kirjotusvirheitä, kirjotin nopsaa, enkä oo mikkää kymmensormi kirjottaja ;D

Advertisement

3 responses »

  1. Ootko nyt ruskea kun kahvinpapu? Nuo koneviat tietysti harmittaa, mutta toisaalta se on hyvä kun ajoissa huomataan ja korjataan, eikä sitten kesken lennon tule mitään! 🙂 Ensi viikolla pitäisi sitten kuulemma lämmetä vähän nämä kelit! Toivon mukaan. Neuletakit päälllä tässä värjötellään!

  2. Ihanaa , kaikki matka, uimakauden aloitus jne. Mua huolettaa tuo aurinko. Viime vuonna paloin Kroatin reissussa ja mulla on VIELÄKIN rusketusraja liivien kohdilla. Siitä on vuosi aikaa. Mikä lie melanooman alku, kyllä pitää muistaa suiojata itteensä kovin kovin paljon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s