MAMMUTIT JATKUU.

Normaali
Voi jukranpujut et voip ihmise laps olla väsyny. Mammutit teetättää mahottomast töitä ja jos ei teetättäs, nii sithä ne ois männy pielee. Ain ku tillaa tavaraa, hirvittää mihi mie niitte kaa jouvu, no set nii mihikää, ystävälliset asiakkaat kantaat ne kotihee. Miul o viime ja tää viikko ollu pakkasvuoroo, hmm, misthä johtus! Tiistain vähä riehaannui ja pisti kaks isoo ja yhe piene pakkashuonee järjestyksee. Selkälihakset huomas sen. Kysäsin eile kauppiaalt mitä hää o suunnitellu miu ja tuleva työpari pää menoks? Ei mokoma kertonu, sano vaa et kaik aikannaa! Toivottelin hänellekkii mukavaa viikoloppuu. Hihiii, jännitettää sit nii kaua et kertoo. Noo´o en mie mittää jännitä, mut ois kiva  tietää, ku huhtikuu o aika lähel. Mestarimyyjä kirjatkii saatii, ajattelin viikoloppun tekasta. Ois kyl olt kiva hakkee pojat meille, ois ollu kolmas viikoloppu perätyste. Mut sit ei tuu mittää miu tehtävist, ku huutelissiit mummoo ja jos menisiit papa kans välil ulos, nii mie haikailisi perrää. Sitäpaitsi, miu ulkoilu o NII vähästä, et oikei hävettää. Uuvet pohjalliset tul perjantain, oon pitäny työkengis ens tunni, seuraavan päivän kaks jne. Tuntuu et pientä korjausta niihi pittää tehä, mut ainakii jala kivut o helppottanu.
Advertisement

3 responses »

  1. Eri töissä saa eri paikat kipeiksi! Mun sattuu nyt rintakehään kun en tiedä mitä pitäisi tehdä yhdessä työjutussa vai tehdäkkö mitään?! Kävin jo kysymässä yhdeltä työkamraatilta neuvoa ja hyvän neuvon sainkin, vaan nyt pitäisi jostakin kaivella rohkeutta itte tekoon. Siinä on kohtuulliset riskinsä kuitenkin. Huhtikuu alkaa jo tosiaan häämöttää. Ihan kiva juttu. Eilen oli -20 C pakkasta ja tänäänkin -10 C. Talvi saisi jo taittua!! Laitoin jo rairuohot itämään. Mukavaa loppuviikkoa!

  2. Hellitä hetkeksi,hyvä ystävä! Vaikka toiset on sitä mieltä,että sitte haurasa on aikaa maata,mutta kyllä se elämäki on vain joskus lystiä.Minä tästä taisin ottaa kesäloman.Syyskuusa vasta seuraava käynti työkkärisä.Ja sanoin,että ei tarvi pitää mielesä nuitten töitten takia.Hih.Hyvää viikonloppua sinne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s