VIPINÄÄ VIIKOLOPPUN =D

Normaali

Kyl ol pojil lystii lauantain saunas, pappa puhu konttikieltä ja pojat yrit arvata mitä pappa sano. Ei olt riemul rajoja, ku Saku keksi iha oikee lausee. Ottokii kekkas, ku pappa sano helpo lausee ja viel vähä vihjast, mist asiast hää puhu. Viel sauna jälkee leikkiit ninjoja, vakoiliit pappaa. Kylpytakkie vyöt ol pääs ninjanauhan. Sit alko nukkumatti kutsuu ja aamul herättii kaheksalt. Normaalit aamutohinat, sit ulos. Pappa vilmail hei touhui videokameral, sit katottii telkkari kautta, mitäs sitä tulkaa touhuttuu. Nauruu riitti. Iltapäiväl miu pit viel lähtee hei kans pihalle. Sisäl tietsikal pelailuu, ei olt viel pelanneet yhtää. Ruokailu ja viije jälkee lähettii viemää poikii kottii. Kyl polttel poikii, mitähä isi ja äiti o tuont tuliaisiks. Pleikkaripelihä sielt löyty ja mieleine ol. Jossu-koira seuras minnuu ku hai laivaa. Eihä siin auttant muu, ku käyvä herkkupurkilt makupala. Pahoile tavoille oon opettat. Sit yrit perruuttaa miu syllii istumaa. Seittemält myö lähettii kurvailee kotia kohti. Kateltii vähä linnajuhlii ja pötkähettii kuorsaamaa. Mie heräsi puol kolme vahtimaa kelloo, pakasteet tunki mielee, välil funtsi jouluaikaa. Vaa en tullu hulluu hurskaammaks. Töis ol pikkiriikkine kuorma, mut saati purettuu. Töitte jälkee pit köllähtää shaali alle huilaamaa. Äske syötii ja nyt alkaa töllö vahtaamine.

Advertisement

5 responses »

  1. Kas vain.On sinulla ollut taas vipinää.Minä taas välillä huilaan täällä kämpillä.(hih).☺☺

  2. Ihanaa, että joku vielä muistaa lapsille opettaa kontin kieltä, itse oli haka vede-kielessä , ymmärsin toki konttiakin, Hydvevää vodveintia tedverveisin. Idvermedveli. DDD

  3. S’om’ paha juttu ku työasiat tuloo yölläki mielehen. Muista, jott’ et sin’ oo yksin sielä töis. Huurat apua isoolla äänellä silloon ku meinaa olla turhan kiirus.

  4. Iloista huomenta ihana ystäväin!Jokos on jolumieli vallanut talon? Meillä ainakin on minut saanut ihan valtaansa, vaikka Iines pikkuinen on vähän liian innoissaan kuusesta, joten kuusta saa korjailla joka ikinen aamu ja päivälläkin, no eipä työt lopu kesken…heheeJa jouluvaloista tulee niin ihanan lämmin tunnelma kotiin, joten iloisempi on mielikin, ainakin meillä.Mites sulla, onko vielä paljonkin tekemättä joulurutiineista?Lapset ovat kyllä niin kivoja ja ihania…niin luonnollisia, että hauskaa varmasti riittää heidän touhujaan katsellessa?Oikein kivoja joulun odotuspäiviä sinne myös.T:Kissu 6 Kissukkani

  5. Konttikieli on tuttua jo minun lapsuudestani. Hauskaa! Vai on teillä jo luntakin. Meillä on ihan musta maa, eikä lumesta tietoa. On tässä vielä muutama päivä aikaa, että saataisiin valkea joulu. mukavaa joulun odotusta sinulle ja perheelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s